Sou a: Inici / Noticies / El bus Exprés estrenarà les parades del "Punto Blanco" el 3 d'abril

El bus Exprés estrenarà les parades del "Punto Blanco" el 3 d'abril

Totes les expedicions de la línia e5 arrencaran i acabaran a l’Avinguda Balmes, sense cap modificació d’horari en la resta del recorregut habitual
28-03-2018

El proper dimarts, 3 d’abril, es preveu l’entrada en funcionament de les noves parades dels busos Exprés e5 entre Igualada i Barcelona a l’entorn de l’edifici d’habitatges “Punto Blanco”, que esdevindrà d’aquesta manera capçalera de la línia i nou punt d’origen i final del servei.

Totes les expedicions Exprés, doncs, començaran a l’Av. Balmes 71 –cantonada amb c/ Masquefa–, cinc minuts abans de fer parada a l’antic edifici de Correus del Passeig Verdaguer i, a la tornada a Igualada, finalitzaran el trajecte a l’Av. Balmes 76 –davant del bingo–, cinc minuts després de la parada a la Pl. Catalunya. La cobertura del servei s’ampliarà d’aquesta manera en aproximadament 1,5 quilòmetres i, en qualsevol cas, no es preveu modificar cap dels horaris habituals de la resta del recorregut. Aquests horaris, amb les noves incorporacions, estaran disponibles a les parades, al WEB de la companyia i al WEB del servei.

Monbus Hispano Igualadina, la companyia operadora de la línia, de la qual és titular el departament de Territori de la Generalitat de Catalunya, ja ha confirmat a l’Ajuntament d’Igualada la modificació immediata del servei i aquests dies s’estan instal·lant els tòtems identificatius de les parades. L’Ajuntament, buscant donar resposta a una històrica reivindicació dels usuaris, ha dut a terme les gestions necessàries per fer possible aquesta ampliació de la cobertura, tant amb la direcció general de Transports de la Generalitat com a la companyia titular del servei.

Noves parades de la línia Igualada-Jorba-Calaf · A banda, aquesta Setmana Santa, el bus interurbà de la línia Igualada-Jorba-Calaf, també operat per Monbus Hispano Igualadina, incorpora noves parades entre el Pla de la Torruella i el Passeig Verdaguer, tant a l’anada com a la tornada, concretament al c/ Nueva Esperanza i a l’Av. Sant Jaume Sesoliveres.

Aquest fet facilitarà el transport cap a Barcelona amb bus als veïns del districte de Ponent, ja que aquesta línia ofereix algunes expedicions que arriben fins a Maria Cristina i unes altres que connecten amb l’Estació d’Autobusos d’Igualada, des d’on es poden agafar tots els altres vehicles de la mateixa companyia cap a la capital. Els horaris exactes es podran consultar igualment al WEB de la companyia.

  • Compartir