Sou a: Inici / Noticies / El bus interurbà Igualada-Barcelona preveu noves parades a la ciutat

El bus interurbà Igualada-Barcelona preveu noves parades a la ciutat

Tots els busos Exprés.cat s'aturaran davant l'edifici "Punto Blanco" i els que tenen origen i final a Jorba ho faran a Sesoliveres i Pla de la Roixel·la
24-01-2018

Tal i com han anunciat aquest dimecres, 24 de gener, l'alcalde, Marc Castells, i el secretari d'Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font, properament es preveu incrementar el nombre de parades del bus interurbà que uneix Igualada i Barcelona, un servei del qual és titular la Generalitat de Catalunya.

Segons han explicat, actualment s’enllesteixen els detalls amb la companyia operadora, Monbus Hispano Igualadina, perquè totes les expedicions del servei directe Exprés.cat facin, tant la primera aturada del trajecte d’anada cap a Barcelona com la darrera del trajecte de tornada, a l’Av. Balmes amb l’Av. Barcelona, davant l’edifici d’habitatges “Punto Blanco”. D’aquesta manera, com han recordat avui, “es donarà finalment resposta a una llarga reclamació dels usuaris d’ampliar la cobertura d’aquest servei a la zona nord de la ciutat”.

A banda, també en les properes setmanes es preveu que les expedicions interurbanes cap a Barcelona, que comencen i finalitzen a Jorba, sumin dues noves parades al seu recorregut, tant d’anada com de tornada, al Pla de la Roixel·la i Sesoliveres.

 

  • Compartir