Sou a: Inici / Noticies / El bus urbà d’Igualada modificarà el seu recorregut en horari lectiu i passarà per la Rambla Sant Isidre

El bus urbà d’Igualada modificarà el seu recorregut en horari lectiu i passarà per la Rambla Sant Isidre

L’autobús passarà per aquest tram a molt baixa velocitat i servirà per equilibrar el trànsit al centre de la ciutat
23-03-2022

El regidor de mobilitat de l’Ajuntament d’Igualada, Miquel Vives, ha anunciat aquest dimecres que l’autobús urbà de la ciutat modificarà el seu recorregut en horari lectiu i passarà per la Rambla Sant Isidre. Vives ha explicat que aquest canvi “millorarà encara més el servei i ajudarà a equilibrar el trànsit del centre a partir del moment en què es talli la ronda del Rec per les obres de connexió d’Igualada amb la Ronda Sud”.

Vives ha explicat que aquest canvi afecta únicament al bus urbà en horari lectiu i en dies de jornada escolar. De l'1 de setembre al 30 de juny, tots els dies laborables, el bus passarà per la Rambla Sant Isidre, de 7h a 18:30h. Dissabtes, diumenges i festius ho farà per la plaça de la Creu com també passarà de l’1 de juliol al 31 d’agost.

El regidor de mobilitat i sostenibilitat, ha recordat que quan el bus urbà passi per la Rambla Sant Isidre “ho farà amb una velocitat anormalment reduïda per que puguin conviure la pacificació de la rambla, que ja s’ha convertit en un espai d’oci peatonal, amb el transport col·lectiu i sostenible”.

En les properes setmanes es farà una campanya informativa per als usuaris que són més de 15.000 viatgers mensuals.

  • Compartir