Sou a: Inici / Noticies / El CAI rep un reconeixement de l’Ajuntament pel centenar de medalles aconseguides aquesta temporada

El CAI rep un reconeixement de l’Ajuntament pel centenar de medalles aconseguides aquesta temporada

28-11-2023
El CAI rep un reconeixement de l’Ajuntament pel centenar de medalles aconseguides aquesta temporada

Foto CAI

L’Ajuntament d’Igualada, va rebre dilluns al vespre bona part dels atletes del Club Atlètic Igualada, per fer-los un reconeixement pel centenar de medalles que han aconseguit aquesta temporada.

En un acte al saló de plens, ple a vessar de membres del club i les seves famílies, l’alcalde Marc Castells els va felicitar per aquesta gesta “que posa el nom d’Igualada al pòdium gràcies a l’esforç de tots els atletes del CAI, l’equip tècnic, la direcció de l’entitat i les famílies que hi doneu suport”. L’alcalde va recordar la importància que té l’esport “com a eina de salut i cohesionadora per a la nostra societat” i va voler ressaltar que si avui el club “és el que és, és gràcies també a tots aquells que us han precedit”. Castells es referia així al grup de veterans del CAI que també eren a la sala i a qui ell havia rebut prèviament en una trobada informal.

Per la seva part, la presidenta del CAI, Noemí Carreras, va posar en valor la feina feta des de fa uns anys “que ens ha permès ser dels únics clubs del nostre país que hem presentat equip a totes les categories masculines i femenines, als campionats de Catalunya”. I va recordar que el Cai avui és un club fort “amb la força que ens dona tenir una escola d’atletisme amb 220 atletes, tenir 260 federats en ateltismes i 30 federats en triatló”.

D’altra banda els directors tècnics Santi Ramos i Marc Sánchez van remarcar la filosofia que l’equip tècnic transmet als atletes: “Que l’aprenentatge va per davant dels resultats en les categories inferiors i que a mesura que es vagi creixent, s’assoleixi una base atlètica que a la llarga acabarà donant els seus fruits”. Igualment es van mostrar satisfets “de poder lluir els colors del CAI i portar el nom d’Igualada per tot Catalunya i l’Estat”.

Els parlaments els va cloure Lluís Marimon, el veterà més gran, que va mostrar el seu entusiasme per l’atletisme i pel club i va animar els atletes a no defallir mai.

Finalment l’alcalde va lliurar el reconeixement a l’atleta més veterà i al més jove del saló de plens.

L’acte va acabar amb una fotografia de família i amb el desigs de molts altres èxits en les temporades vinents.

 

  • Compartir
Pertany a: