Sou a: Inici / Noticies / El camp de futbol 2 de Les Comes ja disposa d’una nova caldera per donar servei als vestuaris

El camp de futbol 2 de Les Comes ja disposa d’una nova caldera per donar servei als vestuaris

La instal·lació, digital i totalment monitorada, millora el servei d’aigua calenta alhora que el fa més eficient energèticament
12-04-2021

L'equipament del camp de futbol 2 de Les Comes disposa d'una nova caldera que dona servei d'aigua calenta als sis vestidors per a jugadors i jugadores i al vestidor d'àrbitres. La nova caldera mural de 35kW substitueix l'antiga caldera de gas que havia quedat petita per poder donar servei en condicions, tant de temperatura com de pressió, quan s'usaven tots els vestuaris alhora.

Ara, just a la sortida del dipòsit, l'aigua s'escalfa mitjançant un bescanviador de 240kW de potència que permet escalfar tota l'aigua necessària per a tots els vestidors de manera instantània.

La nova caldera del sistema Entropy, un sistema avalat pels tècnics del Servei d'Esports de la Diputació de Barcelona, és digital i està totalment monitorada. Aquest aspecte facilita el seu ús i manteniment, ja que es disposa d'informació constant de l'estat del servei.

Miquel Vives, regidor de Sostenibilitat i Mobilitat, ha explicat que aquest és un canvi necessari i molt demanat pels esportistes que utilitzen aquest camp. Vives ha afegit que a banda de millorar les condicions per als jugadors i jugadores l'aparell és una aposta del govern d'Igualada per aconseguir una millor eficiència energètica en tots els equipaments municipals.

De fet, el sistema de connexió ja està preparat per poder-se usar amb energia fotovoltaica quan el camp disposi d'una instal·lació de plaques solars als vestidors.

  • Compartir