Sou a: Inici / Noticies / El Centre Cívic de Fàtima celebra dissabte el 21è aniversari

El Centre Cívic de Fàtima celebra dissabte el 21è aniversari

A la tarda es durà a terme novament la iniciativa 'De collita pròpia', amb actuacions de l’alumnat que al llarg de l’any participa en diferents classes.
17-03-2016

El Centre Cívic de Fàtima d’Igualada celebra aquest any 2016 el vint-i-unè aniversari de la seva obertura. Per això, els responsables del centre i les entitats i col·lectius que hi estan habitualment implicats, han preparat un seguit d’activitats per aquest dissabte, 19 de març, obertes al barri i també al conjunt de la ciutat.

Al matí, de les 10h a les 13h, tindrà lloc una xocolatada, jocs gegants, inflables i activitats pensades per a gaudir en família i per als més menuts. A les 12h s'inaugurarà l'exposició dels treballs fets pels alumnes del centre.

A la tarda, a les 17h i com és tradició, es durà a terme novament la iniciativa De collita pròpia, amb actuacions de l’alumnat que al llarg de l’any participa en diferents classes, com ara dansa i balls, cant, gimnàstica o conversa en català, entre molts altres. Per a tancar la celebració, hi haurà pastís per als assistents.

  • Compartir