Sou a: Inici / Noticies / El Centre Cívic de Fàtima celebra el seu 24è aniversari

El Centre Cívic de Fàtima celebra el seu 24è aniversari

Les entitats que participen en la seva activitat i la regidoria d’Entorn Comunitari han fet una jornada farcida d’activitats obertes a tothom
06-04-2019

El Centre Cívic de Fàtima d’Igualada celebra aquest 2019 el 24è aniversari de la seva posada en marxa. Per això, les entitats que participen habitualment en la seva activitat, juntament amb la regidoria d’Entorn Comunitari, han dut a terme aquest dissabte, 6 d’abril, una jornada farcida d’activitats obertes al barri i al conjunt de la ciutat.

Durant el matí hi ha hagut una xocolatada i tallers familiars amb els infants com a protagonistes. S’ha inaugurat també l'exposició dels treballs fets pels alumnes que participen en els diferents cursos i tallers del centre.

Ja a la tarda, s’ha celebrat una nova edició de la iniciativa De collita pròpia, amb les millors actuacions de l’alumnat que durant l’any participa en les classes de dansa, cant o activitat física en aquest equipament municipal.

La celebració ha finalitzat amb un pastís commemoratiu i música en directe a càrrec del grup anoienc La Séptima Trastada.

IMATGES DE L'ACTE A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir