Sou a: Inici / Noticies / El Centre Cívic de Fàtima ha celebrat el seu 23è aniversari

El Centre Cívic de Fàtima ha celebrat el seu 23è aniversari

La celebració ha finalitzat amb un pastís commemoratiu i l'actuació musical del grup La Séptima Trastada
14-04-2018

El Centre Cívic de Fàtima d’Igualada celebra aquest any 2018 el 23è aniversari de la seva inauguració. Els responsables del centre, juntament amb les entitats que participen habitualment en la seva activitat diària han dut a terme, aquest dissabte, una jornada farcida d’activitats obertes al barri i al conjunt de la capital de l’Anoia.

Durant el matí hi ha hagut una xocolatada i diferents tallers familiars que han tingut els més petits com a protagonistes. S’ha inaugurat també l'exposició que mostra els diversos treballs fets pels alumnes del centre. Malgrat la pluja i ja a la tarda, amb la presència de regidors del consistori encapçalats per l’alcalde, Marc Castells, s’ha celebrat una nova edició de la iniciativa De collita pròpia a l’interior del centre, amb les millors actuacions de l’alumnat que durant l’any participa en les diferents classes de dansa, cant o activitat física d’aquest equipament municipal.

La celebració ha finalitzat amb un pastís commemoratiu per a tothom i música en directe a càrrec del grup La Séptima Trastada.

IMATGES DE L'ACTE A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir
Pertany a: