Sou a: Inici / Noticies / El Centre Cívic de Fàtima i l’Espai Cívic Centre d’Igualada ofereixen ajuda per obtenir el certificat Covid

El Centre Cívic de Fàtima i l’Espai Cívic Centre d’Igualada ofereixen ajuda per obtenir el certificat Covid

Aquelles persones que necessitin suport per realitzar el tràmit poden demanar-ho en aquests equipaments, cal dur la tarja sanitària i un mòbil
09-12-2021

Davant la necessitat de disposar del certificat Covid per accedir als interiors de restaurants, gimnasos i residències, els equipaments municpals del Centre Cívic de Fàtima i de l’Espai Cívic Centre d’Igualada donen suport a tothom qui ho necessiti en el tràmit d’obtenció d’aquest certificat i també a l’hora de demanar hora per vacunar-se contra la Covid.

Per tal de facilitar l’accés i guiar durant la tramitació d’aquests documents aquests equipaments oferiran ajuda cada dia de 9h a 12h del matí i de 4h a 8h de la tarda. Totes aquelles persones que necessitin ajuda per obtenir el certificat o per emanar hora per vacunar-se caldrà que portin la tarja sanitària i un telèfon mòbil on es rebrà el codi de validació del procediment.

El certificat Covid el poden obtenir totes aquelles persones que tinguin la pauta complerta de vacunació o que puguin acreditar que han superat la malaltia.

  • Compartir