Sou a: Inici / Noticies / El cicle De Pell Sensible porta 'Feliu Formosa per ell mateix'

El cicle De Pell Sensible porta 'Feliu Formosa per ell mateix'

Aquest proper dissabte, 26 de juliol, arriba el torn de Feliu Formosa, en l’espectacle anomenat Feliu Formosa per ell mateix, on l’autor comentarà i recitarà, a l’adoberia de Cal Granotes, una selecció dels seus poemes, acompanyat a l’acordió per Joan Alavedra.
22-07-2014

El passat mes de juny, el cicle musical i poètic De Pell Sensible va arrencar amb un recital a càrrec de Sílvia Bel, Llúcia Vives i Carles Beltran. Aquest proper dissabte, 26 de juliol, arriba el torn de Feliu Formosa, en l’espectacle anomenat Feliu Formosa per ell mateix, on l’autor comentarà i recitarà, a l’adoberia de Cal Granotes, una selecció dels seus poemes, acompanyat a l’acordió per Joan Alavedra.

Feliu Formosa (Sabadell, 1934) és poeta, traductor, dramaturg, assagista, actor i director escènic. Ha traduït obres de poesia, novel·la i teatre de l'alemany, en un total que sobrepassa els seixanta títols. Entre els guardons per la seva obra, destaquen la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya el 1988, el Premi Carles Riba, el Premi Ciutat de Barcelona, el Premi d'Honor de l'Institut del Teatre o el Premi de la Institució de les Lletres Catalanes, de literatura infantil i juvenil. Però, a més de l'obra pròpia, cal recordar que Feliu Formosa s'ha dedicat intensament a la traducció de textos literaris i que ha rebut en aquest àmbit diverses distincions, entre elles el Premi Nacional de Traducció del Ministerio de Cultura. L’encarregada de presentar a l’autor a Igualada serà Maria Enrich, que repassarà en la introducció la seva trajectòria professional.

El cicle anomenat De Pell Sensible neix amb la voluntat d’apropar la literatura i la poesia als ciutadans i és per això que utilitza la música com a camí universal. Les entrades per als espectacles es poden comprar anticipadament al Punt de Difusió Cultural i Turística (c/ Garcia Fossas, 2) al preu de 6 euros i a la mateixa taquilla de Cal Granotes, una hora abans de l’espectacle, a 8 euros. L’aforament estarà limitat a noranta persones.

  • Compartir
Pertany a: