Sou a: Inici / Noticies / El cicle Gaudí projecta el film 'La pell freda'

El cicle Gaudí projecta el film 'La pell freda'

En una illa perduda al mig de l’oceà, dos homes es defensen, nit rere nit, resguardats en un far, del setge d’unes estranyes criatures marines
12-03-2018

El proper dijous, 15 de març, el Cicle Gaudí torna a visitar l'Ateneu Cinema d'Igualada amb la pel·lícula La Pell Freda (2017), basada en la novel·la homònima d'Albert Sánchez Piñol. Dirigida per Xavier Gens, aquest film fantàstic el protagonitzen David Oakes, Ray Stevenson i Aura Garrido.

Adaptació d'un gran èxit literari · La pell freda és una novel·la de gènere fantàstic, editada per La Campana, amb la qual Albert Sánchez Piñol va saltar a la fama com a escriptor el 2002. Ha tingut un èxit molt notable amb múltiples reimpressions i traduccions a 37 llengües, havent superat els 150.000 exemplars en l'edició catalana.

En una illa perduda al mig de l’oceà, dos homes es defensen, nit rere nit, resguardats en un far, del setge d’unes estranyes criatures marines. Sotmesos a la màxima tensió, sense entendre les raons de l’atac, hauran de replantejar-se com enfrontar-se a allò desconegut.

Es poden adquirir les entrades anticipadament en aquest WEB.

El Cicle Gaudí · El Cicle Gaudí és una iniciativa de l'Acadèmia del Cinema Català amb suport de la Diputació de Barcelona, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i diferents ajuntaments, que vol contribuir a la difusió de les produccions cinematogràfiques catalanes. Després d'una primera programació que es va dur a terme l'any 2016 amb molt bona acollida per part del públic, aquest curs 2017/2018 el cicle es desenvolupa en una trentena de sales de les quatre províncies catalanes.

Es pot consultar més informació de la proposta AQUÍ.

  • Compartir