Sou a: Inici / Noticies / El Cicle Gaudí torna a Igualada amb 'Tierra Firme'

El Cicle Gaudí torna a Igualada amb 'Tierra Firme'

El Cicle Gaudí és una iniciativa de l'Acadèmia del Cinema Català amb suport de la Diputació de Barcelona, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i diferents ajuntaments
12-01-2018

El proper dijous, 18 de gener, el Cicle Gaudí de cinema català enceta l'any 2018 a l'Ateneu Cinema d'Igualada projectant el film Tierra firme (2017). Dirigida per Carlos Marqués-Marcet i el repartiment l'encapçalen Oona Chaplin, Natalia Tena, David Verdaguer, Trevor White, Geraldine Chaplin, Lara Rossi, Philip Arditti, Charlotte Atkinson, Meghan Treadway.

Nàufrags generacionals · Dues dones, l’Eva i la Kat, i el millor amic d’una d’elles, en Roger. Un vaixell als canals de Londres i una pregunta: és possible viure l’amor, la família, i la vida de maneres tan diferents i tot i així mantenir-se units?

Als seus 38 anys, l'Eva tem que el seu rellotge biològic estigui a punt de parar-se per a sempre, però la seva nòvia Kat no vol que un nadó alteri l'existència lliure i despreocupada que viuen ambdues en un vaixell en els canals de Londres. Quan el Roger arriba de visita des de Barcelona, ​​l'Eva no només veu en ell el millor amic de la seva nòvia, al millor aliat emocional imaginable, sinó també a un donant potencial. 

Es poden adquirir les entrades anticipadament en aquest WEB.

El Cicle Gaudí · El Cicle Gaudí és una iniciativa de l'Acadèmia del Cinema Català amb suport de la Diputació de Barcelona, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i diferents ajuntaments, que vol contribuir a la difusió de les produccions cinematogràfiques catalanes. Després d'una primera programació que es va dur a terme l'any 2016 amb molt bona acollida per part del públic, aquest curs 2017/2018 el cicle es desenvolupa en una trentena de sales de les quatre províncies catalanes.

Es pot consultar més informació de la proposta AQUÍ.

  • Compartir