Sou a: Inici / Noticies / El Consell d'Accessibilitat es reuneix al Molí Nou

El Consell d'Accessibilitat es reuneix al Molí Nou

El Consell Municipal d'Accessibilitat reuneix regidors i tècnics municipals amb persones i entitats igualadines implicades en aquest àmbit
14-07-2017

El Consell Municipal d'Accessibilitat d'Igualada es va reunir el passat dimecres, 12 de juliol, a la piscina municipal del Molí Nou. D'aquesta manera, els seus membres van poder apreciar en primera persona les intervencions que s'hi han dut a terme els dos últims anys i que han fet que, a dia d'avui, la instal·lació esportiva més antiga de la ciutat, que data del 1934, ja ofereixi plena accessibilitat a tots els seus usuaris.

Amb la construcció de rampes, l'eliminació de barreres arquitectòniques i la ubicació d'un ascensor i una grua a la vora de l'aigua, qualsevol persona amb mobilitat reduïda ja pot accedir sense obstacles des del carrer fins a la mateixa piscina, on es pot banyar amb l'ajuda dels socorristes de la mateixa, formats per a fer servir aquesta grua amb seguretat.

El Consell Municipal d'Accessibilitat reuneix regidors i tècnics municipals amb persones i entitats igualadines implicades en aquest àmbit. Es troben periòdicament per avaluar les millores que es van duent a terme i proposar-ne de noves, a banda d'avaluar totes les inquietuds d'aquest col·lectiu. En aquesta ocasió, la trobada va comptar també amb la presència de l'alcalde d'Igualada, Marc Castells.

  • Compartir