Sou a: Inici / Noticies / El Consell dels Infants comença a treballar

El Consell dels Infants comença a treballar

En formen part una trentena d’escolars que integraran grups de treball i es reuniran dos cops l’any per traslladar al consistori les seves inquietuds i propostes.
01-06-2017

El Saló de Sessions de l’Ajuntament va acollir aquest dijous, 31 de maig, l’acte de constitució del Consell dels Infants d’Igualada, una iniciativa coordinada des del departament de Joventut per a facilitar la participació dels més petits de la ciutat en les polítiques municipals.

En formen part una trentena d’escolars, representants de tots els centres de la ciutat i escollits pels seus companys, que integraran grups de treball i es reuniran dos cops l’any per traslladar al consistori les seves inquietuds i propostes.

En aquest acte, a més, l’alcalde, Marc Castells, i la presidenta de l’Unicef Comitè Catalunya, Anna Folch, van signar el conveni d’adhesió de la ciutat al programa Ciutats Amigues de la Infància i, des d’ara, la capital de l’Anoia treballarà per assolir el segell que la distingeixi precisament com a ciutat amiga de la infància.

IMATGES DE L'ACTE A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir