Sou a: Inici / Noticies / El Consell dels Infants d’Igualada celebra el seu Plenari a l’Ajuntament

El Consell dels Infants d’Igualada celebra el seu Plenari a l’Ajuntament

Els petits consellers i conselleres que l’integren han exposat els projectes que han treballat durant tot el curs i han pogut expressar les seves opinions
23-05-2023

El Consell Municipal dels Infants d’Igualada ha celebrat, aquest dijous 18 de maig, l’últim plenari del curs 2022/2023 al Saló de Sessions de l’Ajuntament.
Els petits consellers i conselleres que l’integren han pogut exposar els projectes i propostes que han treballat durant tot el curs i, a la part final van poder expressar les seves opinions i fer preguntes a l’alcalde d’Igualada, Marc Castells. Des de la passada tardor, el Consell dels Infants ha dut a terme diverses jornades de treball de les que han destacat la participació en la recollida d’olives i la plantada de les noves oliveres a la ciutat, l’encàrrec del nou parc a Les Comes en què han decidit quins elements s’hi ubicaran. A més, per voluntat dels Consellers i Conselleres, aquest any també han treballat entorn a la salut mental dels nens i joves i del bullyng a les escoles. El projecte acabarà amb un podcast final on s'exposaran els resultats dels debats i valoracions que s'han fet entorn a aquests dos temes. El podcast tindrà varis capítols, treballant els tres rols que apareixen quan hi ha un conflicte de bullying ( agressor, víctima i espectador) fent entrevista amb un expert, vàries tertúlies sent els protagonistes els infants i un consultori on es comentaran les reflexions treballades pels infants.
El plenari del passat dijous, que va ser presidit per l’alcalde d’Igualada, Marc Castells acompanyat de les tinents d’alcalde Carme Riera i Patrícia Illa, va servir per posar en comú i valorar tota la feina feta.

  • Compartir
Pertany a: