Sou a: Inici / Noticies / El Consell dels Infants d’Igualada impulsa una jornada lúdica per dissenyar un nou parc a Les Comes

El Consell dels Infants d’Igualada impulsa una jornada lúdica per dissenyar un nou parc a Les Comes

Aquest diumenge, d’11 a 14h es duran a terme diverses activitats participatives, obertes a tota la ciutat, per crear un nou espai infantil i familiar
22-02-2023

Aquest diumenge, 26 de Febrer, d’11 a 14 h el Consell d’infants d’Igualada organitza una jornada lúdica i participativa per explicar les propostes que han dissenyat per a crear un nou espai infantil i familiar a les Comes a l’espai verd situat al final del passeig de les Comes (Av. Europa ,11)

Aquesta jornada forma part del Projecte “Playful Igualada” impulsat pel Departament d’Infància de l’Ajuntament d’Igualada amb la finalitat de detectar potencialitats del municipi per transformar espais i entorns idonis per als infants d’Igualada.

El Departament d’Infància desenvolupa processos de participació infantil a partir del Consell Municipal d’Infants de la ciutat com a metodologia d’intervenció amb l’objectiu de dissenyar i planificar les accions amb la incorporació de la mirada de l’infant.

El treball dels infants durant aquests mesos ha estat observar i identificar els espais verds i de joc que hi ha a l’entorn de l’espai de les Comes . Posteriorment han dibuixat les diferents propostes per al disseny de la nova zona de joc i el proper diumenge 26 de febrer celebrar la jornada  participativa oberta a famílies i a la resta dels infants perquè puguin votar i prioritzar les diferents propostes exposades. Un cop finalitzi la Jornada, les propostes de disseny que han sortit escollides, el Consell d’Infants les farà arribar a l’Ajuntament per a la futura construcció del parc.

Durant tota la jornada hi haurà diferents activitats que donaran a conèixer les propostes dels infants, un espai de votacions i també un espai de jocs familiars.

 

  • Compartir