Sou a: Inici / Noticies / El Consell dels Infants decideix els elements del futur parc de Les Comes en una jornada participativa

El Consell dels Infants decideix els elements del futur parc de Les Comes en una jornada participativa

Durant tota la jornada s’han realitzat diverses activitats, emmarcades dins el projecte Europeu de “Ciutat Jugable”
02-03-2023

Aquest diumenge, 26 de febrer, El Consell dels Infants ha promogut una jornada participativa on han mostrat les idees que han treballat per fer un nou parc, inclusiu, al barri de Les Comes. Malgrat la pluja, més d’una norantena de persones han votat les propostes que els infants havien treballat per ubicar en aquest parc. Una tirolina, un mural amb rocòdrom i unes construccions per saltar i fer música han estat les tres que s’han escollit i que properament formaran part d’aquest nou parc ubicat a l’avinguda d’Europa, 11.

El treball dels infants durant aquests mesos ha estat observar i identificar els espais verds i de joc que hi ha a l’entorn de l’espai de les Comes. Posteriorment han dibuixat les diferents propostes per al disseny de la nova zona de joc durant aquesta  jornada  participativa, oberta a famílies i a la resta dels infants, s’ha pogut votar i prioritzar les diferents propostes exposades. Un cop finalitzi la Jornada, les propostes de disseny que han sortit escollides, el Consell d’Infants les farà arribar a l’Ajuntament per a la futura construcció del parc.

Durant tota la jornada s’han realitzat diverses activitats, emmarcades dins el projecte Europeu de “Ciutat Jugable”,  amb un espai de votacions i també un espai de jocs familiars.

 

 

  • Compartir
Pertany a: