Sou a: Inici / Noticies / El conseller d'Interior, a la Junta Local de Seguretat

El conseller d'Interior, a la Junta Local de Seguretat

Hi han assistit els comandaments locals dels cossos de seguretat, els Mossos d'Esquadra, la Policia Local, la Guàrdia Civil i la Policia Nacional.
16-10-2015

El conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Jordi Jané, ha presidit aquest divendres, 16 d'octubre, la Junta Local de Seguretat d'Igualada, juntament amb l'alcalde de la ciutat, Marc Castells. Hi han assistit també el regidor de Governació, Jordi Batalla, el delegat del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Juli Gendrau, i els comandaments locals dels cossos de seguretat amb presència a la capital de l'Anoia: els Mossos d'Esquadra, la Policia Local, la Guàrdia Civil i la Policia Nacional.

Aquesta Junta Local, que es reuneix periòdicament, serveix perquè totes les forces de seguretat facin una diagnosi conjunta de la seguretat pública al municipi i, d'aquesta manera, puguin orientar la seva acció de la manera més efectiva i coordinada. En finalitzar la trobada, el conseller d'Interior ha signat el Llibre d'Honor de la ciutat.

  • Compartir