Sou a: Inici / Noticies / Aquest dissabte, 21a edició del Fàtima té Salsa

Aquest dissabte, 21a edició del Fàtima té Salsa

El primer concurs infantil de tapes és la principal novetat d’aquest any 2015 amb premis per a les tres millors receptes
16-06-2015

El Centre Cívic de Fàtima organitza el proper dissabte, 20 de juny, la vint-i-unena edició del Fàtima té Salsa, una jornada inspirada en aquest ritme caribeny, que es complementa amb una proposta gastronòmica i festiva com és el tast de tapes.

La festa tindrà lloc un any més al Parc de Valldaura d’Igualada i comptarà amb una novetat destacada: la primera edició del concurs infantil de tapes, que s’iniciarà a les 11h al Centre Cívic de Fàtima i comptarà amb premis per als tres primers classificats.

El concurs de tapes tradicional arribarà aquest any a l’edició número 21. Entre les 12:30 i les 13:30h tothom que vulgui participar podrà lliurar els seus plats al mateix Centre Cívic. Posteriorment, a partir de les 20:30h i fins a les 2h de la matinada se celebrarà la Festa de la Tapa, un esdeveniment obert i a l’aire lliure, on es podran tastar les diferents propostes gastronòmiques a un preu a partir dels 2 euros per cada ració.

L’animació musical de la vetllada anirà a càrrec de l’orquestra Aromàtica, a partir de les 22h. A les 23h es procedirà al lliurament dels premis als guanyadors del concurs de tapes.

  • Compartir