Sou a: Inici / Noticies / El grup Ol'Green i la Coral Gatzara engeguen la Primavera Gran

El grup Ol'Green i la Coral Gatzara engeguen la Primavera Gran

Dilluns vinent es durà a terme la conferència i col·loqui 'Bitàcoles de viatge', un espai de reflexió al voltant de les migracions.
17-05-2016

Dins el programa de Primavera Gran d’Igualada 2016, el proper dissabte, 21 de maig, a les 11:30h, la basílica de Santa Maria acollirà un concert del grup Ol’Green, que va participar al programa de Televisió de Catalunya Oh Happy Day. Aquesta actuació comptarà també amb la participació de la Coral Infantil Gatzara d’Igualada i les localitats, al preu de 5 euros, es poden adquirir prèviament al Casal del Passeig, al despatx de l’Associació de Gent Gran.

Aquesta actuació és un dels actes destacats en l’inici de la Primavera Gran, que tindrà lloc del 20 al 29 de maig, impulsada pel departament d’Acció Social de l’Ajuntament i l’Associació de Gent Gran d’Igualada, aplegant en un mateix programa tot un seguit de celebracions, sortides i activitats culturals.

Dins d’aquest mateix programa, es durà a terme la conferència Bitàcoles de viatge, el proper dilluns, 23 de maig, a les 11h, a sala polivalent de l’Espai Cívic Centre. El contingut de la mateixa permetrà conèixer experiències properes de migracions del passat, identificar elements comuns d’aquelles narracions amb les dels nouvinguts d’ara i conèixer experiències positives de convivència intercultural.

La conferència anirà a càrrec de Rodrigo Prieto, de l’Institut Diversitas, expert en relacions interculturals, prejudicis, estereotips i rumors sobre les persones i els col·lectius immigrants en particular. En acabar la conferència, s’oferirà un espai de col·loqui i debat entre tots els assistents.

Aquestes dues activitats estan orientades a les persones grans en general, però també estan obertes al conjunt de la ciutadania i entitats locals.

  • Compartir
Pertany a: ,