Sou a: Inici / Noticies / El Mercat de la Masuca regala sopars d’estiu

El Mercat de la Masuca regala sopars d’estiu

L'Associació de Botiguers regalarà quatre sopars per a dues persones entre tots aquells que s’acostin al mercat municipal
11-06-2019

El Mercat de la Masuca d’Igualada ha preparat una nova acció promocional per agrair als habituals de la Masuca la seva confiança i atraure nous clients. Per això, aquest mes de juny regalarà entre tothom que s’acosti a fer les seves compres quatre sopars per a dues persones en restaurants de la comarca.

Aquesta és una iniciativa dels paradistes i comerciants de l’Associació de Botiguers de la Masuca que ja fa uns dies que va arrancar i que acabarà el divendres 21 de juny. L’endemà, el dissabte 22, es realitzarà el sorteig entre tots els participants. Els restaurants participants són el Crostó, El Caprici, Aqua i Cor Verd.

La mecànica de participació és similar a la de concursos anteriors. Només caldrà realitzar una compra en qualsevol de les parades associades a l’Associació de Botiguers de la Masuca i omplir el tiquet de compra amb les dades personals (nom, cognoms i número de telèfon). Els guanyadors es contactaran per via telefònica un cop realitzat el sorteig.

(*informació via Mercat de La Masuca)

  • Compartir