Sou a: Inici / Noticies / El Mercat de la Masuca sorteja 42 paneres de Nadal

El Mercat de la Masuca sorteja 42 paneres de Nadal

Els dies 6 i 8 de desembre, el mercat municipal obrirà en l’horari habitual de matí per a facilitar les compres nadalenques
04-12-2017

L’Associació de Botiguers del Mercat de la Masuca comença aquest dimarts, 5 de desembre, la campanya de Nadal i ho farà regalant 42 paneres de Nadal entre totes les persones que facin una compra al mercat municipal aquestes festes. El sorteig es farà el divendres, 22 de desembre, i les paneres, farcides de torrons, bombons, barres de xocolata, cava i fruits secs, es repartiran el dissabte, 24 de desembre.

Cadascuna de les botigues i parades membres de l'associació, doncs, sortejarà una d’aquestes paneres, gentilesa de l’entitat que reuneix a la pràctica totalitat de comerciants del mercat municipal d’Igualada. Per poder guanyar-ne una, caldrà omplir el tiquet de compra amb les dades personals (nom, cognoms i número de telèfon) i els guanyadors seran notificats per telèfon un cop efectuat el sorteig.

Dimecres 6 i divendres 8, obert al matí · Els dos dies festius del 6 i el 8 de desembre, el Mercat de La Masuca obrirà en l’horari habitual dels matins per a facilitar les compres nadalenques. Això vol dir que el dimecres s’obrirà amb normalitat de 7 a 13:45h -també ho farà el mercat ambulant de la plaça- i divendres ho farà de 7 a 14h, sense obrir a la tarda.

(*informació via Mercat de la Masuca)

  • Compartir