Sou a: Inici / Noticies / El Mercat de la Masuca sorteja 45 paneres per Nadal

El Mercat de la Masuca sorteja 45 paneres per Nadal

L’Associació de Botiguers del mercat tornarà a premiar els seus clients i els seguidors de les xarxes socials
11-12-2018
El Mercat de la Masuca sorteja 45 paneres per Nadal

Foto: Mercat de la Masuca

L’associació que aplega els comerciants del Mercat de la Masuca ja ha començat la campanya de Nadal. I ho fa, com és habitual, amb un sorteig de 45 paneres entre tots els seus clients. Cada panera porta un assortit de torrons, caves i bombons.

Per optar a guanyar-ne una, cal anar al Mercat de la Masuca i realitzar una compra en qualsevol de les parades associades a l’Associació de Botiguers de la Masuca. Cadascuna d'elles farà un sorteig i hi haurà, per tant, un guanyador per botiga. Per participar-hi només caldrà d’omplir el tiquet de compra amb les dades personals (nom, cognoms i número de telèfon). Els guanyadors seran contactats per via telefònica un cop realitzat el sorteig.

Com a novetat, a més, aquest any hi haurà un sorteig entre els seguidors del Mercat de la Masuca a les xarxes socials. Tothom qui ho vulgui podrà participar en els concursos que es faran als perfils de Facebook i Instagram del Mercat. En total, doncs, hi haurà 45 paneres a sortejar: 43 de cada una de les parades de l’Associació de Botiguers de la Masuca i 2 dels concursos de les xarxes socials.

Es podrà participar fins el divendres, 21 de desembre, i els guanyadors podran recollir el seu premi el dissabte, 22 de desembre,.

(*informació via Mercat de la Masuca)

  • Compartir