Sou a: Inici / Noticies / El mercat municipal sorteja 47 mones de Pasqua

El mercat municipal sorteja 47 mones de Pasqua

L’Associació de Botiguers del Mercat de la Masuca regalarà una mona de Pasqua per cada una de les parades membres de l’entitat, per endolcir la Setmana Santa i el Dilluns de Pasqua.
15-03-2016
El mercat municipal sorteja 47 mones de Pasqua

Guanyadors de les paneres de Nadal de La Masuca.

L’Associació de Botiguers del Mercat de la Masuca regalarà una mona de Pasqua per cada una de les parades membres de l’entitat, per endolcir la Setmana Santa i el Dilluns de Pasqua. L’associació que aplega els comerciants del mercat municipal ha preparat una nova campanya promocional durant aquesta Setmana Santa, una promoció molt dolça i tradicional.

El proper 24 de març se sortejaran 47 mones de Pasqua entre totes les persones que s’acostin i facin una compra en qualsevol de les parades i botigues de l’associació. Cada una de les botigues i parades membres de l’associació sortejarà una d’aquestes mones, gentilesa de l’entitat que reuneix a la pràctica totalitat de parades i botigues del mercat municipal d’Igualada. Per poder guanyar una d’aquestes mones s’haurà d’omplir el tiquet de compra amb les dades personals (nom, cognoms i número de telèfon) i esperar la sort en el sorteig que es farà el dijous 24 de març.

La mecànica és molt similar a la que ja es va fer servir per regalar 47 paneres durant la passada campanya nadalenca. Els noms de les persones guanyadores es comunicarà per telèfon als afortunats entre dijous i divendres i es publicarà a la web del Mercat. L’entrega de premis serà dissabte al migdia de forma conjunta.

(*informació via Mercat de la Masuca)

  • Compartir