Sou a: Inici / Noticies / El monstre de colors enceta la temporada de Xarxa Igualada a l’Ateneu

El monstre de colors enceta la temporada de Xarxa Igualada a l’Ateneu

23-09-2019

Xarxa Igualada té cura de programar a Igualada les obres de teatre adreçades als nens i nenes. Enceta la temporada el 29 de setembre amb El monstre de colors. És l’adaptació teatral del llibre d’Anna LLenas. Una posada en escena plena de poesia i música, que ajudarà els nens i nenes a connectar amb cada emoció. L’espectacle es podrà veure a 1/4 d’1 del migdia, al Teatre Municipal l’Ateneu.  Properament es podran veure cinc espectacles més.

Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol, de La Pera Llimonera, va aconseguir el premi del públic al millor espectacle i el premi Xarxa Alcover de Mostra Igualada 2019. L’espectacle és un homenatge a totes aquelles persones, grans i menudes, a qui la violència dels conflictes armats els ha obligat a deixar la seva terra. Està programat pel dia 13 d’octubre. Una reflexió sobre l’avorriment de nens i nenes és el que ens planteja L’aventura d’avorrir-se, de L’Estaquirot teatre. Les peripècies de la Rita pretenen motivar la creativitat  i el lleure infantil. La posada en escena de titelles i actors arriba el 27 d’octubre a la nostra ciutat.

La màgia de Charlie Mag ens permetrà submergir-nos en un univers ple de sorpreses i il·lusions amb el seu espectacle Formidable, el diumenge 10 de novembre. Coincidint amb Santa Cecília, el diumenge 24 de novembre, a les 6 de la tarda, el grup 2 princeses barbudes presenta el seu concert per a tota la família La bona vida. Cançons plenes d’humor que ens remeten als humans de fa més de 10.000 anys. Finalment el musical del grup Veus-Veus, La bella i la bèstia, tancarà la programació de tardor amb una història d’amor i tolerància en un castell encantat.

Els espectacle de La Xarxa són a ¼ d’1 del migdia al Teatre Municipal l’Ateneu, I tenen un preu de 6 € i de 5 €  per als socis.

El monstre de colors

El primer dels espectacles que Xarxa Igualada presentarà durant aquesta tardor és l’adaptació teatral d’El Monstre de Colors, l’obra d’Anna Llenas amb més de 300.000 exemplars venuts i traduïda a 16 idiomes. Una posada en escena plena de poesia i música, que ens ajudarà a connectar amb cada emoció

El color groc vol dir que estàs content. El blau és la tristesa, el vermell, la ràbia, el negre, la por… Quin embolic! Cada color representa una emoció, però cal saber entendre-les per posar-les en ordre.

Com diu Lluís Rovira, productor de Tutatis teatre,“Tot el que veiem a l’espectacle és molt fidel al llibre il·lustrat. Però no és la mateixa manera de comunicar, el mateix canal. El monstre que veiem al llibre cobra vida al teatre i es mou davant l’espectador com el titella que és, i el mateix passa amb la nena. A més a més, totes les emocions van acompanyades de música (Joan Colomo), llums i tot el que ens permet el teatre, l’art en directe”.  L’escenografia és de Joan Pena, Elisabet Pané i Quimet Felis. És una coproducció de Tutatis i Transeduca amb dues actrius (Aida Moré, Clara Algabà i Berta Vidal), dos titelles (el Monstre i la Nena) i un garbuix d’emocions. Tot dirigit per Ruth Garcia.

Una producció de Tutatis teatre i Transeduca

Tutatis és una distribuïdora i productora amb més de 30 anys d'experiència especialitzada en la creació de teatre de carrer, espectacles de teatre familiar, gestió d’esdeveniments (cavalcades de reis, festes majors, esdeveniments per a empreses) i muntatge de programacions a mida per a tot tipus de clients.

A través de diferents companyies de teatre familiar, de carrer i animacions, els seus espectacles han aconseguit prestigi i reconeixement en el territori espanyol i internacional; amb premis a FETEN, Aalborg o Gaukler Festung.

D’altra banda, Transeduca, creu en el teatre per al públic familiar com a via de transmissió d’emocions i coneixement. Apropen el teatre als infants, especialment des del teatre escolar amb campanyes per Catalunya i la resta de l’estat espanyol. Amb més de vint anys d’experiència, Transeduca és un referent de qualitat i eficàcia en el sector de les representacions escolars. Més de 200 alumnes de més de 1.200 centres educatius coneixen els seus espectacles cada any.

  • Compartir