Sou a: Inici / Noticies / El Museu de la Pell d’Igualadainaugura el divendres 27 de maig l'exposició de tres artistes igualadins "VACUO"

El Museu de la Pell d’Igualadainaugura el divendres 27 de maig l'exposició de tres artistes igualadins "VACUO"

La mostra compta amb l'obra dels artistes iEnzila, Loloelemak i Roger R que es refugien en l’art per representar moments de reflexió, de canvi, el reflex de la raó davant la bogeria del món
24-05-2022

El Museu inaugura una exposició de tres artistes igualadins que es refugien en l’art per representar moments de reflexió, de canvi, el reflex de la raó davant la bogeria del món que habitem. Enzila, Loloelemak i Roger R. s’uneixen amb la necessitat d’expressar i confrontar la mirada de l’altre tot reivindicant la pràctica artística.

Els 3 artistes treballen diverses tècniques en les seves obres com el dibuix sobre paper artesanal amb pigments naturals i materials alternatius quotidians, fora dels marges tècnics i ortodoxos de la pintura tradicional. Tècniques de grafitis aplicades sobre diferents suports com el metacrilat i/o llenç. Impressions serigràfiques, offset, fotogravats. Així com instal·lacions, música… Una mescla de tècniques i procediments tècnics i artístics, que enriqueixen les seves respectives propostes.

Enzila: La seva obra s’emmarca dins del corrent del New Art Contemporani, sota una estructura flexible que es mou entre una nova figuració, l’abstraccionisme i el minimalisme, i això li permet anar re ciclant i re configurant la seva visió personal del món.

Loloelemak: El grafiti, el pop art, el muralisme, el street art, el retrofuturisme dels 80 i tota l’estètica que ha acompanyat a l’artista ha marcat d’una forma evident la seva obra, que ell mateix defineix  com a retropop futurista.

Roger R.: El seu procés de creació està molt vinculat a l’obra digital, per tant, ha aconseguit un resultat que conjumina la tècnica i procés amb el significat. La fotografia com a base de l’obra intenta ser un nexe entre la realitat representada i el món digital i no físic.

Tota la  informació es podrà consultar al web del Museu, www.museupelligualada.cat

  • Compartir