Sou a: Inici / Noticies / EL MUSEU DE LA PELL PROPOSA, DINS DEL PROGRAMA CREACTIVA’T, FER UN PENJA TORRETES MOLT ORIGINAL

EL MUSEU DE LA PELL PROPOSA, DINS DEL PROGRAMA CREACTIVA’T, FER UN PENJA TORRETES MOLT ORIGINAL

El taller proposa fer un penja torretes amb pell
21-11-2023
EL MUSEU DE LA PELL PROPOSA, DINS DEL PROGRAMA CREACTIVA’T, FER UN PENJA TORRETES MOLT ORIGINAL

Penja torretes

La pell és un material imprescindible en el disseny de complements de moda i producte, característiques com la resistència, la flexibilitat, la durabilitat entre d’altres la fan molt atractiva per al sector. Actualment, és un producte que pertany a una economia circular que té la sostenibilitat com a característica principal.

Amb pell fabricada a les adoberies d’Igualada el Museu proposa, dins el programa Creactiva’t al Museu en línia, realitzar un producte decoratiu que amb una confecció senzilla farà lluir un racó de les llars.

El disseny és de Mar Ribaudí, artesana que té el seu taller al barri de Rec d’Igualada. El seu procés creatiu flueix entre l’art, el disseny i l’artesania. Amb les seves creacions, la Mar, vol inspirar una manera diferent de veure i apreciar la vida. Tots els materials que fa servir són retalls o restes, trobats o donats i fets a mà. Aquest passat mes d’octubre ha presentat la seva segona col·lecció, amb el nom “Col·lecció 2”, amb una desfilada al Teatre Grec de Barcelona.

El tutorial es publicarà al web i les xarxes socials del Museu el diumenge 26 de novembre. La totalitat del material, necessari per dur a terme l’activitat, és gratuït i es pot passar a buscar pel Museu, en horari:

  • De dimarts a divendres de 10 a 14 h
  • Dijous i divendres de 16 a 18.30 h (tardes de juliol i agost tancat)
  • Dissabtes i diumenges i festius d’11 a 14 h

Agraïm la generositat del Leather Cluster Barcelona, del que també en forma part el Museu, per a la cessió de les pells, i en aquest taller concret s'han fet servir les pells de Fontanelles & Martí. 

El Creactiva’t en línia estarà disponible, de forma permanent, al web i les xarxes socials del Museu: https://museupelligualada.cat/creactivat-al-museu-en-linia-un-penja-torretes-molt-original/

El programa Creactiva’t al Museu en línia va començar durant la pandèmia quan les activitats del museu van quedar aturades però hi havia la voluntat d’interacció amb diferents tipus de públic i el món en línia oferia aquesta possibilitat.

Organitzen: Ajuntament Igualada – Museu de la Pell.

 

 

 

 

 

  • Compartir