Sou a: Inici / Noticies / El Parc Central d’Igualada s’ha omplert d’activitat per celebrar els seus cinc anys d’èxit

El Parc Central d’Igualada s’ha omplert d’activitat per celebrar els seus cinc anys d’èxit

Durant la tarda de dissabte s’han dut a terme diverses activitats i tallers a infantils i a la nit la música i animació del Tindercat han tancat la festa
28-06-2022

Aquest dissabte 25 de juny, Igualada ha celebrat el 5è aniversari del Parc Central amb una jornada plena d’activitats. Durant tota la tarda i vespre, el Parc Central s’ha omplert de públic familiar i juvenil que han pogut gaudir de diversos tallers de pintura facial, inflables i jocs amb pilotes gegants. En una altra part del parc s’ha dut a  terme l’activitat de Bubble Football amb gran èxit, els participants han jugat a futbol dins d’una gran bombolla inflable que ha propiciat moments molt divertits.

Al voltant de les 21h, quan han acabat les activitats de tarda, el DJ Francesc Martínez ha estat l’encarregat d’amenitzar l’ambient amb música electrònica fins que s’ha iniciat el Tindercat, que ha ofert música en directe i animació, amb l’objectiu d’aconseguir parella, de forma divertida, entre els participants amb diversos jocs i concursos.  Igualada ha estat l’escenari d’aquest esdeveniment que va néixer a twitter i ja ha organitzat diverses jornades presencials amb concerts i animació a diferents ciutats catalanes.

Marc Castells, alcalde d’Igualada, ha valorat molt positivament els cinc anys del Parc Central que “s’omple diàriament de famílies, esportistes i gent que se l’ha fet seu i que ha convertit l’espai en l’epicentre de l’activitat de la ciutat per fer salut, gaudir i socialitzar”. Castells ha assegurat que “veure el parc ple, dia a dia, és la millor mostra de l’èxit d’aquest espai natural i polivalent de la nostra ciutat”.

El parc arriba al seu cinquè aniversari amb l’inici de les obres d’ampliació que permetran que la zona disposi d’un espai destinat a la pràctica d’skate que s’ha dissenyat amb la col·laboració de 1289 infants i adolescents d’Igualada i també un biollac de més de 1.500 m2 que s’omplirà d’aigua freàtica i que serà un refugi per la biodiversitat. Alhora, el projecte contempla que aquest entorn esdevingui una illa climàtica que ajudarà a rebaixar la temperatura de la zona. Castells ha destacat que “aquest projecte d’ampliació farà del parc un parc del segle XXI, esdevenint un referent pel que fa sostenibilitat i biodiversitat i un punt on formar als nostres infants sobre el cicle de l’aigua, la cura dels animals i la diversitat d’espècies naturals”.

  • Compartir