Sou a: Inici / Noticies / El Parc Central serà l’escenari el diumenge, 15 de maig, de l’Igualada Ioga & Music

El Parc Central serà l’escenari el diumenge, 15 de maig, de l’Igualada Ioga & Music

La masterclass estarà limitada a 300 persones i la recaptació íntegra de les inscripcions es destinarà a Creu Roja i les víctimes de la guerra a Ucraïna
04-05-2022

El Parc Central serà l’escenari on el proper diumenge, 15 de maig, tindrà lloc l’activitat Igualada Ioga & Music. Una iniciativa de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada que vol, al mateix temps, implicar aquelles persones de la ciutat que ja practiquen regularment aquesta disciplina i també aquelles que la vulguin provar, a l’aire lliure i amb un ambient molt propici.

La masterclass arrencarà a les 11h i la conduirà Judit Mestre, amb l’acompanyament musical d’Elisa Mas. Estarà limitada a 300 places i tothom que hi participi rebrà una estoreta de ioga i un suc de fruites, gentilesa de Supermas.

La tinent d’alcalde d’Esports, Patrícia Illa, explica que “a Igualada disposem d’un entorn natural magnífic, com és el Parc Central, que ens permet desenvolupar múltiples activitats de lleure i esport; en aquesta ocasió apostem per acostar a tothom el ioga, que compta amb un gran nombre de practicants a la nostra ciutat, però que fins ara mai no s’havia fet en el marc d’una gran activitat dirigida, singular i a l’aire lliure”. Illa destaca també que aquesta serà també una bona ocasió perquè els centres de la ciutat que imparteixen ioga o disciplines relacionades, es puguin donar a conèixer.

Les inscripcions, que són 100% solidàries, tenen un preu de 5 euros i es poden efectuar a la plataforma de venda de localitats de l’Ajuntament, www.tiquetsigualada.cat.

La recaptació íntegra de l’esdeveniment es destinarà a Creu Roja i, més específicament, al suport a les persones afectades per la guerra d’Ucraïna.

  • Compartir