Sou a: Inici / Noticies / 'El petit príncep', protagonista del cicle De Pell Sensible

'El petit príncep', protagonista del cicle De Pell Sensible

El recital tindrà lloc a les 20h i les entrades es poden comprar de manera anticipada al preu de 6 euros al Punt de Difusió Cultural i Turística.
26-10-2015

Dissabte vinent, 31 d’octubre, l’adoberia de Cal Granotes acollirà un nou recital poètic i musical del cicle De Pell Sensible, aquest cop dedicat a El petit príncep, un text de referència, una obra poètica i filosòfica sota l'aparença d'un conte per a nens que s’interroga sobre la relació de l’ésser humà amb els altres i amb el món. El seu autor, el poeta, escriptor i aviador francès Antoine de Saint-Exupéry, va néixer a Lió l’any 1900 i va desaparèixer en un accident d’aviació l’any 1944, durant la II Guerra Mundial.

La història narra la trobada entre un nen i un aviador, els diàlegs que tenen i com aquests fan replantejar la vida a l'adult. Cada capítol relata una trobada del petit príncep, que resta perplex pel que fa al comportament absurd de les “persones grans”. Cadascuna d'aquestes trobades pot ser llegida com una al·legoria.

El recital anirà a càrrec de Carla Jorba i Biel Jorba a la veu i de Guillem Martí al piano, amb presentació a càrrec de Francina Cirera. Carla Jorba és educadora social i ha participat en diversos muntatges artístics i poètics; Biel Jorba, als seus 15 anys, estudia 4t d’ESO a l’Institut Joan Mercader i 4t de Grau Professional de Piano a l’Escola Municipal de Música d’Igualada (EMMI) i ha participat en muntatges com el pregó de la Festa Major, l’anunci del Festival Zoom i els balls parlats del Ball de Sant Miquel. En Guillem Martí, finalment, és llicenciat en piano i professor de l’EMMI.

El recital tindrà lloc a les 20h i les entrades es poden comprar de manera anticipada al preu de 6 euros al Punt de Difusió Cultural i Turística (c/ Garcia Fossas, 2) o, des d’una hora abans, a la taquilla de Cal Granotes, al preu de 8 euros. L’aforament està limitat a noranta persones. El cicle de música i paraules De Pell Sensible és una iniciativa del departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada.

  • Compartir