Sou a: Inici / Noticies / El Ple aprova les bases reguladores per les beques d’estudis de grau i postgrau pel curs 2020-2022

El Ple aprova les bases reguladores per les beques d’estudis de grau i postgrau pel curs 2020-2022

També s’ha aprovat el conveni entre l’Ajuntament i la Diputació per l’impuls del projecte de construcció del Campus Ciències de la Salut
28-04-2021

El Ple d'Igualada d’aquest mes d’abril s’ha iniciat donant compte de la contractació d’una tècnica del pla educatiu, un auxiliar pràctic recepcionista, una coordinadora d’activitats infantils, un peó de trànsit i el nomenament d’un coordinador de comunicació

La part resolutiva del ple s’ha obert amb la desestimació de la sol•licitud de suspensió de l’acord plenari del 24/11/20 sobre el projecte d’obres ordinàries per l’arranjament d’un tram de l’Anella Verda al parc de Les Comes que ha comptat amb els vots favorables de tots els grups excepte Poble Actiu que s’ha abstingut.

També s’ha aprovat autoritzar la cessió del contracte del servei de neteja de diferents edificis municipals a favor de l’empresa Llorens Isbert SL amb l’abstenció de Poble Actiu i el vot favorable de la resta de forces.

Tots els grups han votat favorablement l’aprovació del conveni per millorar les comunicacions mitjançant els serveis regulars de transport públic de viatgers per carretera a Igualada, Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui i el conveni entre l’Ajuntament d’Igualada i la Diputació de Barcelona per l’impuls del projecte de construcció del Campus Ciències de la Salut.

També s’ha aprovat per unanimitat  el Pla d’Emergència en Situacions de Sequera d’Igualada i el projecte executiu de consolidació estructural de l’ala oest de l’edifici de la Igualadina Cotonera.

El ple també ha aprovat les bases específiques reguladores de les subvencions per a cursar estudis de grau i post graduació universitària del curs 2020/2021 amb els vots favorables de Junts per Igualada, Igualada Som-hi i Ciutadans i l’abstenció d’Esquerra Republicana i Poble Actiu.

També s’ha avalat una pòlissa de crèdit del Banco Santander a favor del Consorci Sociosanitari d’Igualada aprovada per tots els grups excepte Esquerra Republicana i Poble Actiu que s’han abstingut.

La part resolutiva del ple s’ha acabat amb l’aprovació per unanimitat de la sol•licitud de bonificació de l’impost sobre construccions a favor del Consell Comarcal de l’Anoia per les obres d’instal·lació de plaques fotovoltaiques al sostre de la seva seu.

Finalment el grup de Poble Actiu ha presentat una moció de rebuig als projectes de centrals eòliques  fotovoltaiques previstos a diversos municipis de l’Anoia que ha estat rebutjada amb els vots contraries de Junts per Igualada, Igualada Som-hi i Ciutadans i els favorables d’Esquerra i Poble Actiu.

  • Compartir