Sou a: Inici / Noticies / El pregó de Festa Major es culminarà dilluns, 29 d'agost

El pregó de Festa Major es culminarà dilluns, 29 d'agost

L’espectacle, que duu per títol Igualada sona bé i que dijous es va interrompre per una incidència tècnica, gira al voltant d’Igualada com una ciutat de gran batec musical.
26-08-2016

La part final i més emotiva del pregó de la Festa Major d’Igualada es podrà veure dilluns vinent, 29 d’agost, just abans del piromusical de final de festa, que arrencarà a les 23h a la Plaça de Cal Font. El pregó, que es va celebrar aquest dijous a la nit, va quedar interromput per una incidència tècnica.

En aquesta ocasió l’espectacle, que duu per títol Igualada sona bé, gira al voltant d’Igualada com a ciutat de gran batec musical. En són protagonistes, entre altres, Unicoop Cultural, la Banda de Música d’Igualada, l’Escola Municipal de Música i diferents intèrprets, grups i corals locals, que hi han dedicat moltes hores durant els últims mesos. Per això, el departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament i els responsables artístics i tècnics del pregó han decidit culminar la seva representació el proper dilluns, aportant així un element emotiu al castell de foc que posarà punt i final a la celebració.

  • Compartir