Sou a: Inici / Noticies / El president de la Generalitat, Quim Torra, assistirà a la Cavalcada de Reis

El president de la Generalitat, Quim Torra, assistirà a la Cavalcada de Reis

El president donarà la benvinguda als Reis d'Orient i viurà l'entrada dels patges en alguns domicilis de la ciutat
04-01-2019

El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, assistirà aquest dissabte, 5 de gener, a la Cavalcada de Reis d’Igualada.

Primer participarà, juntament amb l’alcalde, Marc Castells, en la benvinguda als Reis d’Orient, que enguany tindrà lloc a partir de les 17h a l’edifici Cíclope, situat al Passeig Verdaguer cantonada amb c/ Santa Joaquima Vedruna. A continuació, a les 17:30h, prendrà part també en els parlaments que tradicionalment Ses Majestats pronuncien abans de pujar a les seves respectives carrosses i iniciar, al voltant de les 18h, la cavalcada. I, finalment, el president viurà personalment l’entrada dels patges en alguns domicilis de la ciutat per a lliurar els regals als infants.

Els darrers anys, la Cavalcada de Reis d’Igualada ha comptat amb la presència de diferents representants del Govern de Catalunya, com els antics consellers Andreu Mas-Colell, Joana Ortega, Santi Vila i Ferran Mascarell, convidats per l’Ajuntament de la capital de l’Anoia i la comissió organitzadora. L’any passat, la convidada va ser la il·lustradora Pilarin Bayés.

  • Compartir