Sou a: Inici / Noticies / El programa Radars per atendre les persones grans en situació de solitud busca i forma nous voluntaris

El programa Radars per atendre les persones grans en situació de solitud busca i forma nous voluntaris

El programa busca voluntaris que puguin dedicar dues hores setmanals per oferir acompanyament a través de la plataforma telefònica del projecte
09-03-2022

El programa Radars impulsat des de la regidoria d’Acció Social per atendre les persones grans en situació de solitud no volguda, va canviar d’entitat gestora del voluntariat a principis d’any. La Federació Catalana del Voluntariat Social (FCVS) que actualment emmarca aquest voluntariat, va oferir una formació adreçada a les dotze persones voluntàries de la plataforma telefònica.

Els voluntaris i voluntàries van poder gaudir d’una càpsula formativa d’iniciació al voluntariat. Aquesta formació i posta en comú, serà útil per a oferir un servei més professionalitzat a les persones grans. Va ser un espai on es va combinar la teoria i es va donar resposta a les qüestions pràctiques del programa.

El programa busca nous voluntaris

Per tal de poder arribar a més persones grans d'Igualada que viuen soles, Radars desitja ampliar el seu equip de voluntariat i busca persones que vulguin comprometre's un parell d'hores a la setmana.

L'objectiu és aconseguir una ciutat més amable, on les persones grans es puguin beneficiar de l’acompanyament respectuós del seu entorn més proper i de l’atenció setmanal que es dona des de la Plataforma Telefònica del projecte.

Radars està coordinat per l’Oficina d’Acció Comunitària Inclusiva, ubicada a l’Espai Cívic Centre. Per contactar es pot fer a través del 630 929 885 o escrivint a radars@aj-igualada.net.

  • Compartir