Sou a: Inici / Noticies / El 'Repte Fali' lliura més de cinc mil euros a l'ICO

El 'Repte Fali' lliura més de cinc mil euros a l'ICO

L’Àlex Alonso va recaptar fons i va caminar 1.265 quilòmetres entre Sevilla i Igualada en una proposta que va rebre el suport de diferents clubs, entitats i institucions
10-01-2018

El protagonista del Repte Fali, Àlex Alonso, ha lliurat aquest dimecres, 10 de gener, la recaptació d’aquesta iniciativa solidària a l’Institut Català d’Oncologia (ICO). Aquest igualadí va protagonitzar la passada primavera un repte personal per a recordar la seva esposa, la Fali, morta a causa d’un càncer, i recaptar fons per a la investigació en aquest camp.

L’Àlex Alonso va caminar 1.265 quilòmetres entre Sevilla, on va néixer la Fali, i la capital de l’Anoia, en una proposta que va rebre el suport de diferents clubs, entitats i institucions com l’Ajuntament d’Igualada.

Avui, el protagonista del repte, acompanyat del seu fill Alejandro, ha lliurat els 5.018,48 euros recollits al doctor Javier García del Muro Solans, coordinador mèdic de la Unitat Multidisciplinar de Sarcomes de l’ICO, amb la presència també de l'alcalde de la ciutat, Marc Castells.

  • Compartir