Sou a: Inici / Noticies / El servei de bus exprés Igualada-Barcelona no s’aturarà aquests dies de Nadal

El servei de bus exprés Igualada-Barcelona no s’aturarà aquests dies de Nadal

És una de les millores aconseguides en les converses amb la Direcció General de Mobilitat i Transports
21-12-2022

L’Ajuntament d’Igualada ha anunciat aquest dimecres 21 de desembre que el servei de bus exprés de la línia Igualada-Barcelona, que gestiona Hispano Igualadina-Monbus, no s’aturarà aquests dies de Nadal. Els últims anys aquesta línia funcionava de dilluns a divendres, excepte els d’agost, Dijous Sant i del 26 al 31 de desembre. Així, l’oferta de busos aquests dies era molt reduïda i tenia una durada molt més llarga.

El regidor de mobilitat d’Igualada, Miquel Vives, ha assegurat que «no podia ser una ciutat de primera línia com Igualada els dies feiners i els dissabtes aquest servei de bus exprés entre Igualada i Barcelona, que és tan necessari per a estudiants i treballadors». Vives ha destacat que aquesta bona notícia arriba després de moltes reunions amb la Direcció General de Mobilitat i Transports de la Generalitat, davant de qui havien reiterat la demanda i la necessitat de mantenir el servei de bus exprés per Nadal i a l’estiu, així com la necessitat d’un increment de la freqüència de pas dels busos d’aquesta línia.

Vives emmarca aquesta millora a la línia Igualada-Barcelona en les millores de mobilitat de la ciutat, per exemple amb l’increment de línies entre igualada i Manresa que han multiplicat els usuaris o el gran èxit del transport que uneix la ciutat d’Igualada, Vilanova del Camí i Santa Margaria de Montbui amb Les Comes. Per a Vives, tot plegat reflecteix «el gran increment de servei públic de transport que tenim a Igualada», tant en línies urbanes com interurbanes.

D’altra banda, Miquel Vives destaca l’increment d’ús que s’està fent del transport públic de la ciutat i considera que «reflecteix la transició que estem fent els ciutadans cap a una mobilitat compartida, més sostenible i més eficaç».

  • Compartir