Sou a: Inici / Noticies / El Teatre Municipal de l’Ateneu programa una segona sessió de l’espectacle “Bona Gent” amb Quim Masferrer

El Teatre Municipal de l’Ateneu programa una segona sessió de l’espectacle “Bona Gent” amb Quim Masferrer

L’espectacles es podrà veure a les 19.00 i a les 21.30 el dissabte 28 d’agost
20-08-2021

Davant la bona acollida que ha tingut l’espectacle de Festa Major, “Bona Gent” de Quim Masferrer del dissabte 28 d’agost, el Teatre Municipal de l’Ateneu ha programat una segona sessió de l’espectacle a les 21:30h. Aquesta nova sessió complementarà la primera que es farà a les 19.00h i que ja té les entrades exhaurides.

Les entrades per aquesta segona sessió es poden comprar al web tiquetsigualada.cat i a la taquilla del Teatre Ateneu un preu de 20, 18 i 15 €.

El protagonista

Quim Masferrer – Sant Feliu de Buixalleu, 1971– està dins la categoria d'autors contemporanis. De ben jove va començar a escriure els seus propis guions teatrals i va fundar la seva primera companyia. Va ser l’any 1998 quan va fundar Teatre de Guerrilla, de la qual n’és el director, l’autor dels espectacles i actor.

Entre d’altres, ha rebut prestigiosos premis i reconeixements, dels quals en destaca el Premi de la Institució de les Lletres Catalanes (any 2000) per la seva trajectòria com a autor teatral i el Premi ONDAS a Millor programa de TV no estatal pel programa El Foraster.

El seu teatre no deixa indiferent i a més a més permet lectures des de la més immediata, popular i còmica, fins a la més profunda i filosòfica; tot un regal pels diferents tipus d’oïdes.

La seva obra dins Teatre de Guerrilla comença l’any 1998 amb l’espectacle Teatre Total. Després la segueixen Som i Serem(1999), El Directe (2000), EEUUROPA (2003), Somos lo que Somos (2006), Fum (2008), Humo (2009), El Xarlatan (2010), El Charlatán (2011), Temps (2012), Tiempo (2016) i BONA GENT (2018)

A més a més ha escrit i dirigit diversos guions per diferents programes radiofònics i televisius de TV3, Canal 33, RAC1 i Catalunya Ràdio. Com a actor ha estat present als programes Càsting, Romans a la Catalana, Fent Amics, Set de Nit, Jo vull ser, El Club i Caçadors de bolets. El 2013 van començar les emissions del programa El Foraster on Quim Masferrer és presentador i guionista i del qual se n’han emès cinc temporades.

L’espectacle

Durant anys, dècades, segles, hem aplaudit actors, actrius, dramatúrgies, escenografies, directors... però ens hem oblidat d’una peça clau del teatre: el públic.

Quim Masferrer pensa que ha arribat l’hora de fer un homenatge al públic en un espectacle únic i impossible de repetir perquè el públic n’és el protagonista. Un protagonista, o millor dit: molts protagonistes, que escriuran l’argument d’aquesta experiència.

La companyia

Guerrilla Produccions  (abans Teatre de Guerrilla) és una companyia i productora teatral creada l'any 1998 per Quim Masferrer i de la qual en van formar part Carles Xuriguera i Rafel Faixedas durant 10 anys. Durant tot aquest temps  Quim Masferrer n'ha estat el director artístic i ha produït nombrosos espectacles teatrals i programes de televisió.

Actualment Guerrilla a més de produir els espectacles protagonitzats per Quim Masferrer, distribueix a companyies i artistes consolidats dins el panorama teatral del país.

Les més de 2.000 representacions que s'han realitzat han permès donar a conèixer el seu inconfusible segell. Pel camí també s’han desenvolupat altres projecte televisius, teatrals, radiofònics i literaris.

  • Compartir