Sou a: Inici / Noticies / El Teatre Municipal de l'Ateneu inicia la nova temporada amb l'espectacle "Tocar Mare" de Marta Barceló

El Teatre Municipal de l'Ateneu inicia la nova temporada amb l'espectacle "Tocar Mare" de Marta Barceló

La nova programació inclou un ampli ventall de llenguatges artístics: teatre, clown, música i dansa
19-01-2023
El Teatre Municipal de l'Ateneu inicia la nova temporada amb l'espectacle "Tocar Mare" de Marta Barceló

Tocar Mare

Aquest diumenge 22 de gener, a les 18h, el Teatre Municipal de l’Ateneu engega la nova temporada amb l'última obra de la dramaturga mallorquina Marta Barceló, "Tocar Mare". Una comèdia tant dolça com colpidora sobre la naturalesa de l'amor incondicional.

Estrenada al festival "Temporada alta", 'Tocar Mare' està interpretada per l'actriu Lluïsa Castell, en el paper de mare, i per Georgina Latre, de filla, i dirigida per Jordi Casanovas. És una història de pactes per escrit, de canelons de peix, de bicicletes infantils amb manillars blaus, d'àlbums familiars per omplir i d'abraçades pendents de fer.

La peça és una exploració sobre les famílies "no normatives" a través de dos personat-ges, dues dones (Empar i Esperança) que conformen una atípica família que es veu trastocada per un fet inesperat. Les dues dones hauran de fer un viatge pels records compartits més divertits i per les vivències personals més dures, per descobrir allò que pot posar en perill el seu vincle i allò que el pot fer enfortir.

Encara es poden comprar els abonaments per tota la temporada i les entrades dels diferents espectacles a www.tiquetsigualada.cat i a www.teatremunicipalateneu.cat. Les entrades de l'espectacle "Tocar Mare" tenen un preu de 20, 18 i 15€, amb els descomptes habituals, i els menors de 25 anys poden adquirir entrades a 5€.

  • Compartir
Pertany a: