Sou a: Inici / Noticies / La Trilogia MozArt - Così fan Dei Furbi aquest 11 d'abril a l'Ateneu

La Trilogia MozArt - Così fan Dei Furbi aquest 11 d'abril a l'Ateneu

Es tracta d’una interpretació lliure de la trilogia operística més famosa del compositor austríac
09-04-2015

El proper dissabte, dia 11 d’abril, a les 21h, el Teatre Municipal l’Ateneu acollirà la Trilogia MozArt - Così fan Dei Furbi , una interpretació lliure de la companyia Dei Furbi de la trilogia operística més famosa: Les noces de Fígaro, Don Giovanni i Così fan tutte. Amb aquest nou repte, el grup que dirigeix  Gemma Beltran, continua la investigació d’un llenguatge escènic poètic, líric i visual, sense deixar de banda l’humor.

L’espectacle arriba al Teatre Municipal l’Ateneu, un any després que Dei Furbi guanyessin amb La flauta mágica el Premi Max al millor espectacle musical i també el premi Butaca. La funció, organitzada per l’Institut Municipal de Cultura (IMC) forma part del Programa.cat del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona. 

Les entrades es poden comprar al Punt de Difusió Cultural i Turística d’Igualada (c/ Garcia Fossas, 2) de dimarts a divendres de 19 a 21h i el dissabte d'11 a 14h. També des de dues hores abans de la funció, a la taquilla del Passatge Vives. Els tiquets tenen un preu de 18 i 15 euros, amb descomptes per a diversos col·lectius. També es poden comprar a www.ticketea.com

Tres òperes en una · Amb aquest espectacle tornen a Igualada les cordes vocals més enjogassades del país i ho fan amb una nova variació mozartiana, a partir de Les noces de Fígaro, Don Giovanni i Così fan tutte. Amb la seva originalitat desbordant, els Dei Furbi volen sorprendre i fer que el públic acabi rendit al seu món únic de veu i gest, dansa i mim. Aquesta coneguda trilogia de Mozart i Da Ponte va ser produïda poc abans de la revolució francesa amb un mateix propòsit: fer una crítica a la particular deshumanització que provoca l’ús i abús dels privilegis de l’aristocràcia. En el conjunt d’aquestes obres, els personatges femenins són considerats com un objecte en el seu sentit més ampli: sexual, econòmic i jurídic.

La companyia Dei Furbi · Trilogia MozArt – Così fan Dei Furbi és un espectacle dirigit per Gemma Beltran amb arranjaments musicals de Paco Viciana. Ha tingut cura de l’espai escènic i el vestuari Ramon B. Ivars. Els seus intèrprets són Robert González, Marc Pujol, Queralt Albinyana, Anna Herebia i David  Marcè a més de  Toni Vinyals  Albert Mora que interpreten en alternança el seu paper.

  • Compartir
Pertany a: