Sou a: Inici / Noticies / El Teatre Municipal l’Ateneu posa a la venda els abonaments per a la nova temporada

El Teatre Municipal l’Ateneu posa a la venda els abonaments per a la nova temporada

11-12-2019

A partir del divendres 13 de desembre l’Ajuntament d’Igualada posa a la venda els abonaments de la temporada d’hivern i primavera del Teatre Municipal l’Ateneu. L’espectador que l’adquireixi pot escollir cinc muntatges de la programació i també podrà assistir a l’espectacle de dansa “La consagració de la primavera”, de la compañía BCN City Ballet. El preu dels abonaments és de 60 € i es poden comprar al web www.teatremunicipalateneu.cat o presencialment al Punt/taquilla

Els abonaments es poden formalitzar mentre hi hagi sis espectacles disponibles a la programació. Els abonats de la temporada anterior tindran prioritat en la renovació, sempre que confirmin la renovació i les obres escollides amb antelació, per telèfon, trucant al 93 801 91 16 o per correu electrònic, a turisme@aj-igualada.net. La recollida dels abonaments reservats es podrà fer del 13 de desembre al 4 de gener. Els dies 24, 25, 26, 31 de desembre 1, 5 i 6 de gener el Punt és tancat. La venda d’entrades general serà a partir del dimarts 7 de gener de 2020.

Programació

El Teatre Municipal l’Ateneu estrena la nova programació amb l’espectacle Qui ets?, de Marius Serra, que compta amb la participació de l’actriu igualadina Judit Farrés i explica la història del fill de l’escriptor nascut amb paràlisi cerebral és un cant a la vida i a la comprensió de nosaltres mateixos. El programa també inclou La dansa de la venjança, de Jordi Casanovas, narra el trencament d’una parella  interpretada per Pablo Derqui i Maria Ribera; un thriller psicològic que ens mostra que quan l’amor s’acaba comença la guerra. I Pere Riera és l’autor de La dona del 600, una obra protagonitzada per Mercè Sampietro, Àngels Gonyalons, Jordi Banacolocha, Rosa Vila i Pep Planas. Un cotxe ben petit pot esdevenir un espai per a l’amor i la llibertat.

La Calòrica, una companyia guardonada recentment amb el Premi Catalunya de Teatre per la seva innovació constant, presenta Els ocells, una obra que aborda  l’auge dels populismes neoliberals i els mecanismes emocionals que el fan funcionar. La dansa, de regal amb l’abonament, arribarà amb La consagració de la primavera, una de les obres cabdals d'Igor Stravinsky, interpretada per BCN City Ballet. Una història real, de Pau Miró amb Julio Manrique, aborda el dol, ultradreta i supremacisme.  L’Orquestra de Cambra Terrassa 48, la Coral Mixta d’Igualada i la Coral Canigó de Vic presentaran unes joies de la música barroca, Tres misses luteranes de J.S. Bach, a la Basílica de Santa Maria.

La programació inclou més música, amb els concerts organitzats per l’Ateneu Igualadí de Músiques de butxaca, i espectacles per a tota la família presentats per La Xarxa, amb algunes actuacions d’artistes igualadins i de l’Anoia i amb les darreres novetats dels espectacles familiars.

  • Compartir