Sou a: Inici / Noticies / El torneig Caga Tió celebra 25 anys

El torneig Caga Tió celebra 25 anys

Per a celebrar l’aniversari, els participants seran obsequiats amb una samarreta i s'habilitarà una Fan Zone amb jocs i atraccions
29-11-2016

Aquest any 2016, el torneig esportiu Caga Tió, impulsat pel servei d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada, amb la col·laboració del Consell Esportiu de l’Anoia, celebra la seva 25a edició al voltant, com és habitual, dels dies de Nadal i Sant Esteve. Per a celebrar aquest aniversari, tots els participants seran obsequiats amb una samarreta commemorativa i, a més, s'habilitarà una Fan Zone on podran gaudir de diferents jocs i atraccions.

L’esdeveniment tindrà lloc a les diferents instal·lacions del complex esportiu de Les Comes i proposa dos campionats, segons la categoria dels participants: els dies 23 i 24 de desembre els nens i nenes nascuts entre el 2007 i el 2010 –prebenjamins i benjamins– competiran en bàsquet, futbol, handbol i mazaball i, del 27 al 30 de desembre, serà el torn dels nois i noies nascuts entre el 2001 i el 2006, que competiran en handbol, futbol, voleibol i bàsquet.

Les inscripcions al campionat ja estan obertes i es poden fer a través de la pàgina WEB del torneig, on també es pot consultar tota la informació. Les inscripcions es podran tramitar fins el dissabte, 10 de desembre, a les 15h. 

  • Compartir