Sou a: Inici / Noticies / Eleccions Municipals i Europees, el 26 de maig a Igualada

Eleccions Municipals i Europees, el 26 de maig a Igualada

L’emissora Ràdio Igualada ha preparat una àmplia cobertura que es podrà seguir per via radiofònica i també, en vídeo, a través de les xarxes socials
20-05-2019

Un total de 28.947 igualadins i igualadines estan cridats a les urnes aquest diumenge, 26 de maig, per participar en les Eleccions Municipals i Europees 2019. En aquesta ocasió, Igualada comptarà amb un total de 45 meses distribuïdes en 22 locals electorals, que obriran entre les 9 i les 20h ininterrompudament.

L'Ajuntament desenvoluparà l'habitual dispositiu electoral que ha de garantir el correcte desenvolupament de la jornada. L’integraran setanta-tres persones, entre personal municipal i Policia Local.

El perfil municipal de l’Ajuntament d’Igualada a Twitter, @ajigualada, farà el seguiment puntual de la jornada, amb els avenços de participació, a partir de les 14 i les 18h, i també amb el detall de l’escrutini i els resultats, a partir del tancament dels col·legis.

Retransmissió de Ràdio Igualada · L’emissora municipal Ràdio Igualada, el mitjà públic de la capital de l’Anoia, ha preparat una àmplia cobertura especial que permetrà seguir la jornada electoral minut a minut. Primer, a les 13:30h, oferirà un programa informatiu especial amb l’inici de la jornada electoral, l’obertura dels col·legis, les votacions dels candidats i candidates i les primeres dades de participació.

Ja al vespre, l’equip d’informatius ha preparat un desplegament amb una vintena de professionals i col·laboradors que es desplaçaran a diferents locals de votació i seus de partits polítics, des d’on connectaran puntualment per a oferir l’última hora. Als estudis centrals conduirà la transmissió Xavier Dàvila, i hi haurà l’anàlisi de diferents tertulians, com Jordi Aymamí, Bernat Ferrer, Ramon Tomàs i Mireia Subirana. La transmissió comptarà també amb gràfics en temps real que permetran seguir la participació i el recompte i dibuixar la composició del consistori.

Aquest programa especial arrencarà a les 20h i es podrà escoltar, com sempre, a través del 103.2 de la FM i al seu WEB. De manera excepcional, a més, es podrà seguir també en format audiovisual gràcies a una transmissió en vídeo que s’oferirà al CANAL de l’Ajuntament d’Igualada a Youtube i que serà accessible des dels webs radioigualada.cat, igualada.cat i des dels diferents perfils de l’emissora i de l’Ajuntament a les xarxes socials.

  • Compartir