Sou a: Inici / Noticies / Elmer, l’elefant de colors al Teatre Municipal Ateneu

Elmer, l’elefant de colors al Teatre Municipal Ateneu

La Xarxa d’Igualada enceta el curs amb la proposta de Tutatis produccions teatrals Elmer, l’elefant de colors
14-09-2021

La Xarxa d’Igualada enceta el curs amb la proposta de Tutatis produccions teatrals Elmer, l’elefant de colors, que es podrà veure el proper diumenge dia 19 de setembre, a ¼ d’una del migdia, al Teatre Municipal l’Ateneu. Aquest espectacle és una adaptació del clàssic de la literatura infantil creat per David McKee, que ha venut més de vuit milions d’exemplars i s’ha traduït a més de cinquanta llengües.

Un conte que permet transmetre als infants valors tan importants com la solidaritat, el respecte, l’amistat i, sobretot, la celebració de les diferències. Les entrades són a 6 € i a 5 € per als socis de La Xarxa, i es poden comprar a https://teatremunicipalateneu.cat/la-xarxa/.

 Elmer o el valor de la diversitat

L’Elmer és molt especial, no és del mateix color que els seus amics, sinó de pedaços de colors: groc, taronja, blau, vermell... És a dir, és un elefant que no és de color elefant.

L’Elmer no és gens avorrit. Ha estat sempre l’elefant més divertit i enginyós de la bandada i sempre els fa riure a tots. Un dia decideix deixar de ser diferent...

Un espectacle on allò convencional queda de costat, s’ensenya la importància de ser un mateix, transmetent valors positius tan importants com el respecte, l’acceptació, l’amistat, la confiança, la tolerància i la diversitat.

L’obra, dirigida per Ruth Garcia, és interpretada per Mireia Casado i Marçal Borrella. Un conte que ens ajuda a parlar de com som.

Una producció de Tutatis teatre

Tutatis és una distribuïdora i productora amb més de 30 anys d'experiència especialitzada en la creació de teatre de carrer, espectacles de teatre familiar, gestió d’esdeveniments (cavalcades de reis, festes majors, esdeveniments per a empreses) i muntatge de programacions a mida per a tot tipus de clients.


A través de diferents companyies de teatre familiar, de carrer i animacions, els seus espectacles han aconseguit prestigi i reconeixement en el territori espanyol i internacional, i han rebut premis a FETEN, Aalborg o Gaukler Festung.

Tardor farcida d’espectacles

Per celebrar el seu 25è aniversari, La Xarxa proposa l’espectacle de L’Estaquirot Teatre Els tres ossos, una recreació del conte La Rínxols d’or. L’espectacle es representarà el diumenge 3 d’octubre.

La faula de l’esquirol és un espectacle de La Baldufa que ens farà reflexionar sobre la convivència. La companyia lleidatana va rebre el Premio Nacional de Artes Escénicas para la Infancia y la Juventud 2020. La podrem veure el 17 d’octubre.

Coincidint amb els actes de Santa Cecília, el diumenge 14 de novembre, Samfaina de colors presenta Andròmines. Als grans ens transportarà a la nostra infantesa.

La Xarxa tancarà el trimestre amb Com gat i gos el diumenge 12 de desembre amb la companyia Teatre Animat, una companyia que barreja les arts plàstiques, escèniques i audiovisuals. Totes les representacions es faran al Teatre Municipal l’Ateneu a ¼ d’una del migdia.

 

  • Compartir