Sou a: Inici / Noticies / Els actes de la Primavera Gran s’inicia amb l’homenatge a les parelles que enguany celebren les Noces d’Or

Els actes de la Primavera Gran s’inicia amb l’homenatge a les parelles que enguany celebren les Noces d’Or

La trobada ha comptat amb la participació de 36 parelles que es van casar l’any 1974
16-05-2024

L’Hotel Amèrica d’Igualada ha estat l’escenari del sopar que cada any l’Ajuntament d’Igualada organitza per fer un homenatge a les parelles que han complert 50 anys de casats. El sopar ha estat l’acte que ha donat el tret de sortida a la programació de la Primavera Gran d’aquest any.

En total l’acte ha reunit 36 parelles que es van casar l’any 1974 i celebren les seves Noces d’Or durant aquest 2024. El sopar ha estat presidit per l’Alcalde d’Igualada, Marc Castells, acompanyat de la quarta tinent d’alcalde i regidora d’Acció Social, Sandra De La Iglesia, i del regidor de Relacions Institucionals, Pere Camps.

Durant l’acte s’han repartit plaques commemoratives als matrimonis per homenatjar a totes les parelles assistents a l’acte. A més, tots els assistents han rebut una ampolla d’oli de la primera collita del Camp d’Oliveres d’Igualada que van ser plantades amb l’ajuda del Consell de la Infància de la ciutat.

L’acte també ha servit per repartir a cadascuna de les parelles un exemplar de la nova guia de serveis i recursos per a la gent gran de la ciutat que aglutina i resumeix de forma molt visual la informació més rellevant referent als serveis i recursos per a la gent gran amb les seves ubicacions i diferents formes de contacte.

Marc Castells ha felicitat a les parelles posant en valor aquest mig segle de vida que han passat plegats, destacant la ”feina i l’esforç per fer créixer la nostra ciutat de forma activa i compromesa”

La trobada ha comptat amb l’actuació del grup musical “Som-hi Band” que ha amenitzat la vetllada i ha ofert un ball final per cloure l’acte on les parelles més animades han pogut ballar música de tots els estils.

  • Compartir