Sou a: Inici / Noticies / Els alumnes d’escoles d’Igualada recorden el confinament amb una exposició itinerant al Museu i a la Biblioteca

Els alumnes d’escoles d’Igualada recorden el confinament amb una exposició itinerant al Museu i a la Biblioteca

Ensenyament
04-11-2020

Amb el títol «Un trimestre confinats», ja es pot visitar al Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia una exposició que pretén ser una mostra de les activitats fetes pels alumnes de diverses escoles igualadines durant el trimestre de confinament. Tots aquests materials han estat facilitats pels diferents centres educatius, que van respondre a la crida del Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Igualada. Concretament, hi ha participat les escoles Anoia, Àuria, Dolors Martí, Garcia Fossas, Mowgli, Gabriel Castellà, Ramon Castelltort,  Escola Pia, Mare del Diví Pastor, Col·legi Jesús Maria, Maristes Igualada, Institució Igualada i INS Joan Mercader.

El 12 de març les escoles i instituts de la ciutat van haver de tancar precipitadament amb motiu del confinament de la Conca d’Òdena. Aquesta situació no s'havia produït mai abans i els centres van haver d’adaptar-se a una nova manera d’ensenyar i acompanyar els infants i joves, tant a nivell acadèmic com emocional.

Els alumnes d’aquestes escoles van plasmar vivències i reflexions en el centenar de dibuixos i escrits que s’han recollit i s’han agrupat amb frases com aquesta: «l’art i la creativitat van donar color a les nostres vides». Aquesta exposició serà itinerant i es podrà visitar a les encavallades del Museu fins al 4 de desembre i, del 10 de desembre al 8 de gener, a la sala d’exposicions de la Biblioteca Central d’Igualada.

 

  • Compartir