Sou a: Inici / Noticies / Els Blaumut tanquen l'edició 2017 de l'Anòlia

Els Blaumut tanquen l'edició 2017 de l'Anòlia

L’Anòlia és una iniciativa de l’Ajuntament d’Igualada, amb el patrocini d’Estrella Damm i el suport del grup Enderrock en la direcció artística
24-07-2017

L’actuació del grup Blaumut va tancar dissabte, 22 de juliol, l’edició 2017 del festival musical Anòlia. En aquesta ocasió, tots els concerts han estat d’entrada gratuïta i s’ha estrenat un nou espai, el pati del Museu de la Pell.

El passat 8 de juliol, coincidint amb el final de l’European Balloon Festival, Los Manolos van obrir les propostes musicals amb els seus clàssics de la rumba. I posteriorment, entre els dies 18 i 22, el barri del Rec ha acollit el gruix de concerts, que novament han aplegat talents locals, com La Séptima Trastada, Black Kiss Superstar o Roc Puig, amb grups d’altres indrets com Blaumut, Gertrudis, La Iaia, Hora de Joglar o els valencians Zoo.

A més, divendres passat, en el marc del Liceu a la Fresca, al parc de l’Estació Vella es va poder seguir en directe la interpretació d’Il Trovatore, que es retransmetia a 165 poblacions des del teatre barceloní.

En total, el festival ha aplegat prop d'11.600 espectadors. L’Anòlia és una iniciativa del departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada i ha comptat novament amb el patrocini d’Estrella Damm i el suport del grup Enderrock en la direcció artística.

IMATGES DE L'ESDEVENIMENT A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir