Sou a: Inici / Noticies / Els comerciants de la Masuca sortegen 47 paneres per Nadal

Els comerciants de la Masuca sortegen 47 paneres per Nadal

Arrenca la campanya nadalenca de l’Associació de Botiguers del Masuca, que enguany aposta pels productes típics d'aquestes dates.
03-12-2015

Aquest dimarts 1 de desembre ha començat la campanya promocional dels comerciants del Mercat de la Masuca per animar les compres nadalenques. Aquest any regalaran 47 paneres amb productes de Nadal, una per cada un dels associats a l’Associació de Botiguers de la Masuca, l’entitat que reuneix a la pràctica totalitat de parades i botigues del mercat municipal d’Igualada.

Totes les persones que s’acostin i facin una compra en qualsevol d’aquestes parades podran omplir el tiquet de compra amb les seves dades personals (nom i cognoms i número de telèfon) i podran optar a la panera que sortejarà cada botiga. En total hi haurà 47 paneres a sortejar, una per cada parada membre de l’associació.

El sorteig es farà el 22 de desembre al migdia i seleccionarà a 47 guanyadors. A diferència d’altres anys, el premi consisteix en una panera de productes de Nadal, com ara bombons, cava i torrons, un lot de productes ideal per celebrar aquestes festes amb família, amics i coneguts.

Els noms de les persones guanyadores es publicaran al web del Mercat de la Masuca  i en els diferents perfils de les xarxes socials. Aquesta promoció se suma als cursos de cuina i als tallers infantils organitzats pel departament de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada per fer bullir el Mercat durant aquestes festes de Nadal.

  • Compartir