Sou a: Inici / Noticies / Els equipaments cívics d’Igualada estrenen programació virtual i un nou sistema d’inscripció per internet

Els equipaments cívics d’Igualada estrenen programació virtual i un nou sistema d’inscripció per internet

26-01-2021

El proper dimarts, 2 de febrer, s’inicien les inscripcions de les activitats programes pels equipaments cívics de l’Ajuntament d’Igualada, el Centre cívic de Fàtima i l’Espai Cívic Centre. A partir de les 8 del matí ja es podran fer a través d’Internet i des de les 9, també per via telefònica.

Atesa la situació sanitària actual provocada per la pandèmia de Covid-19, aquesta programació serà completament virtual. L’oferta inclou al voltant de 75 activitats, que alternen els tallers en directe a través de la plataforma gratuïta Zoom i els tallers a través del canal del Youtube dels equipaments cívics.

Aquesta programació, també de forma excepcional, només comprèn el període entre mitjans de febrer i març, amb l’esperança que a partir de l’abril ja es pugui oferir una programació  presencial i recuperar la interacció en directe amb tots els ciutadans.

Tenint en compte que les activitats són en format virtual, s’ha aplicat un descompte en els preus de les inscripcions. Així, en relació amb les taxes inicials, les activitats que són en directe a través de la plataforma Zoom tenen un descompte del 40%, i les activitats que són enregistrades tenen un descompte del 60%.

Cal destacar, finalment, que els equipaments cívics estrenen una nova pàgina web per poder realitzar les inscripcions a través d’Internet. Es tracta d’un nou programa que permet realitzar les inscripcions telemàticament d’una manera encara més fàcil i còmoda per als ciutadans. Aquesta nova pàgina també serveix per poder consultar totes les activitats i les seves característiques. L’enllaç és http://equipamentscivicsigualada.miram.cloud/

  • Compartir