Sou a: Inici / Noticies / Els Esmolets visiten les escoles de la ciutat

Els Esmolets visiten les escoles de la ciutat

Aquests dies conviden els més petits a participar en 'El Saló Tecnològic', que obrirà les seves portes del 27 de desembre al 4 de gener
19-12-2017

Un any més, l'Esmolet i l'Esmoleta, els dos personatges més representatius i estimats del Saló de la Infància d'Igualada, visiten aquests dies totes les escoles per convidar els més petits a participar en El Saló Tecnològic, que obrirà les seves portes del 27 de desembre al 4 de gener.

Aquest any com novetat s'ha dissenyat una aplicació per a mòbils que es podrà descarregar gratuïtament i en què es podrà trobar tota la informació per participar i guanyar premis. Els infants podran viure l'experiència de posar-se unes ulleres de realitat virtual i endinsar-se en una altra realitat, podran deixar volar la seva imaginació i construir una nova plaça de Cal Font o, si el que més els agrada és saltar i córrer, també podran gaudir del rocòdrom, la tirolina, el circuit de karts o la pista d’skate, entre moltes altres propostes.

El 34è Saló de la Infància tindrà lloc a l'Escorxador i el seu horari serà de 10:30 a les 19:30h, excepte el dia 31 de desembre, que tancarà a les 14h.

  • Compartir