Sou a: Inici / Noticies / Els infants del Centre Obert, amb la campanya 'Sabates per Lesbos'

Els infants del Centre Obert, amb la campanya 'Sabates per Lesbos'

Aprofitant que a Igualada s’estava fent aquesta campanya, s’han adquirit setanta-sis parells de mitjons i, a més, alguna família ha donat roba per compte propi
11-11-2016

Els nens i nenes del Centre Obert Centre de l’Ajuntament d’Igualada han fet un donatiu de roba per la campanya d’ajuda a les persones refugiades Sabates per Lesbos, gràcies als beneficis obtinguts amb la parada de venda de castanyes que van dur a terme el passat mes d’octubre.

A l’activitat del Consell Participatiu, els infants van fer diverses propostes per decidir a què destinarien els guanys i la més votada va ser la de col·laborar amb alguna iniciativa per a les persones refugiades. Aprofitant que a Igualada s’estava fent una campanya de recollida de sabates, s’han adquirit setanta-sis parells de mitjons i, a més, alguna família ha donat roba per compte propi. El passat dijous, 10 de novembre, els infants van lliurar la roba, a l’Ateneu Igualadí, als representants de la campanya.

Els Centres Oberts són serveis d’atenció diürna destinats a infants i adolescents en què es duu a terme una tasca d’intervenció socioeducativa fora de l’horari escolar, estimulant i potenciant l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics i l’esbarjo.

  • Compartir